Campaments escolars nàutics per a alumnes de primària i ESO.

En plena natura de la Costa Brava sud es realitzen les colònies nàutiques Cala Canyelles. Es tracte de Campaments escolars nàutics, en una preciosa caleta anomenada Cala Canyelles a la Selva, Girona.

Podreu gaudir dels esports aquàtics i realitzar treballs sobre el medi marí de forma lúdica, educativa i esportiva.

Les estades nàutic esportives de Cala Canyelles inclouen: Un programa d’activitats aquàtiques, el monitotaje, ús de les instal·lacions i allotjament en règim de pensió completa.

El Centre Esportiu Canyelles o Casa de Colònies Cala Canyelles està situat a 300 metres d’una de les cales més boniques de la Costa Brava: Cala Canyelles (entre Lloret de Mar i Tossa de Mar). Desde les instalacions a la platja es va caminant i no es tarda més de 5 minuts amb un grup d’infants. El trajecte es sempre per la vorera, tot recte, i sense atravessar cap carretera.

Les estades a Cala Canyelles normalment són de mínim 3 dies i 2 nits.  Per a grups de diversos colectius, com poden ser les escoles, instituts, associacions, federacions, i col.lectius esportius en general.

imatge aerea de la casa de colonies cala canyelles

Foto aerea de la casa de colonies Canyelles

Descripció casa de Colònies Canyelles

És un complex poliesportiu amb unes equipacions esportives i base nàutica  a la platja de Cala Canyelles. Les instalacions i activitats estàn especialment dissenyades per a alumnes i per la seva seguretat.

Instal.lacions complex esportiu Canyelles:

4 pistes de tennis de terra batuda il·luminades, 3 pistes de pàdel, 1 pista esportiva de gespa artificial, 1 gimnàs apte per a la gimnàstica esportiva, arts marcials, ioga, dansa, etc …, 2 rocòdroms, 1 frontó, 2 piscines, una reglamentària i climatitzada a l’hivern i una altra infantil, sales de joc, televisió, sales d’actes, reunions, etc .., 6 vestidors, àmplies terrasses i solàriums, infermeria i servei mèdic,  bar i, restaurant amb amplis menjadors per a grups, 30 habitacions amb bany complet, 12 habitacions col·lectives amb bany col·lectiu, pàrquing exterior i interior.

Durant els mesos de juliol i agost la pista poliesportiva queda coberta per fer ombra i suportar millor la calor de l’estiu.

Base nàutica Cala Canyelles

Escola d’esquí nàutic, Escola de vela FCV, 3 embarcacions d’esquí nàutic,  4 esquí -bus (banana), 40 piragües, 2 barques ràpides de passeig, 4 vaixells de vela (raqueros), 2 embarcacions de salvament, 12 patins, 10 pàdel surf i Maxi Pàdel surf (per a 8 alumnes alhora), volei platja i material esportiu i de seguretat divers.

Activitats del Centre Cala Canyelles

Les activitats que es realitzen a les colònies Cala Canyelles són:  Esquí nàutic, banana-bus, rocòdrom, vela lleugera, immersió amb ampolla, caiac de mar, immersió lleugera, jocs platja, pàdel surf, piscina, tennis i pàdel, poliesportiva,.

Vídeo Colònies Nàutiques Cala Canyelles:

Legalitzat com a instal·lació juvenil modalitat CASA DE COLÒNIES insccrita en el registre d’Instal·lacions esportives juvenils amb número CC 000.452 i nom  Centre Esportiu Canyelles.

Disposa de diferents programes:

*Escola de Mar dedicada a l’Educació Ambiental (Altina i Arca). Amb biòlegs marins.

*Crèdits de Síntesi creats a mida de cada centre.

*Programa esportiu Nàutic Canyelles.

Les pròpies característiques i possibilitats del Centre Esportiu Canyelles, permeten fer un extens programa esportiu, adequat a cada grup tenint en compte les seves particularitats com ara: edat, època de l’estada, coneixement previ de determinats esports, necessitats de preparació concreta en d’altres, com ara estades monogràfiques de judo, ballet, ioga, dansa …

TOUR VIRTUAL CENTRE ESPORTIU CALA CANYELLES:

RESERVES COLÒNIES CALA CANYELLES. Enviar un mail amb el número aproximat d’alumnes i acompanyants i la preferència de dates a: colonies@bluesailcostabrava.com 

*Us respondrem  abans de 48 hores*

PER ANAR AL FORMULARI DE CONTACTE CLICA AQUÍ