La Ruta del Contraband:

Viu l’experiència de segles enrere visitant i entrant a les coves i cales més destacades pels contrabandistes i pirates. Copa de cava inclosa.    Et mostrarem l’immensa bellesa de les cales de la Costa Brava fins que decideixis a quina vols fondejar per banyar-te, fer snorkel i prendre una copa de cava.

Duració 3h. Embarque Blanes, Lloret, Cala Canyelles, Tossa de Mar.

Preu: 330,00€. Màxim 12 persones.

 

Sortida Paella de la María:

 Si vols sorprendre a amics teus o col·laboradors de la teva empresa, t’oferim el paquet «Paella de la Sra María»   consistent en una visita guiada per les cales i platges fins arribar a  Cala Canyelles, on es podrà gaudir de dues activitats aquàtiques a escollir entre snorkeling, kaiac, pedalo,  o skybus (banana), per tot seguit degustar una bona paella en una tranquil·la terrassa.

Duració aprox 4,30h. Embarque Blanes, Cala Canyelles, Tossa de Mar. Preu: 80€/persona. Mínim 6 persones.

 

Comiats de solter/a:

 Si voleu celebrar una comiat de solter especial, oferim la possibilitat de passar un dia inoblidable. Donarem un tomb per les cales entre Blanes i Tossa a tota velocitat amb la barca «speed-boat», entrant a Cala Canyelles per fer una volta a tota velocitat amb la «banana».  Tot seguit fondejarem per banyar-nos i fer snorkelig. Copa de cava inclosa. Opcional més activitats nàutiques: Coves Tossa, Parasailing, Bateig d’immersió, Vela lleugera, Skibus, Ràfting, Flyfish,  Piragua, Pedalo i Piscina. Consultar preus d’opcionals.

Embarque: Blanes, Cala Canyelles, Tossa de Mar. Duració aprox: 2h Preu: 40€/persona. Mínim 6 persones.

 

Paquet Happy Birthday:

Si teniu mainada i esteu cansats dels típics cumpleanys, amb nosaltres teniu la possiblitat de fer quelcom diferent i que recordareu sempre: Un cumpleanys «marí». Si sou un grup de entre 10 i 40 persones, us recollirem a la platja o port que millor convingui, per fer una volta en barca a bord de la nostre polivalent barca «happy» i si voleu realitzar activitats acuàtiques a escollir. Consultar preus i disponiblitats.

 

 

Sortides de pesca:

 T’oferim els nostres coneixements per portar-te a reconeguts emplaçaments de pesca per practicar el Jigging, el volantí i pesca subaquàtica. L’embarcació també esta preparada amb canyers per la pesca al curri. Duració: 4h. Preu embarcació fins a 12 persones amb patró inclòs:  Consultar. Quer 27 Pesca

 

Festes Majors i Focs de Blanes:

 Durant les festes majors dels principals pobles costaners, oferim sortides individualitzades per gaudir per mar des del Concurs Internacional de Focs Artificials de Blanes, fins a les havaneres de Cadaquès i la setmana de l’anxova de l’Escala. Es lloga la barca amb Patró inclòs. Consultar disponiblitats i preus.

Pel Concurs Internacional de Focs Artificials de Blanes es faràn sortides cada dia de la setmana, amb embarque al Port de Blanes, 40 minuts abans de l’inici dels focs i tornada quan acabin aquests. També realitzem embarques a Cala Canyelles per gaudir del trajecte i posta de sol fins a Blanes. Desde Canyelles sortim 1h abans de l’inici dels Focs aproximadament.

Preu «Focs de Blanes desde el Mar» amb copa de cava i coca inclosa: 35€/persona.

 

Paquet «Low Cost» Speed-Boat

 Sortides econòmiques de 90 min. Destinades als usuaris de platja o grups privats. Es tracte de fer un recorregut a tota velocitat per tot seguit fondejar i un fer un bany curt a alguna cala o el que el client vulgui fer ja que la sortida és privada.

Qualsevol tipus de sortida sota petició del client, com pot ser el llançament a mar de pètals de rosa.

Es retorna al punt d’origen o algun altre sota petició del client (taxi-boat). 250,00€ (màxim 12 persones).  Embarque: Blanes.