Catamarà de 80 places

Es tracta d’un  catamarà molt ampli, despatxat per Capitanía Marítima per  80 persones. Té una eslora total de  17.80 metres  i una mànigaample de: 8,80 metres , cosa que li dona moltaestabilitat.

Té una gran superfície vèlica perfecte per donar estabilitat a l’embarcació. Els dos motors sónsobrats per a la feina que realitzen, poguent navegar sense problemes contra el mar de garbí o de llevant de la zona. Té un bimini (toldo) per protejir-se de les esquitxades i del sol.

Aquest catamarà es pot llogar amb tripulació en exclusiva pel teu grup.

Lloguer per events tals com aniversaris, incentius d’empresa, festes privades, rodatges TV, Bodes…

 

Equipamient Catamarà:

 

VELAS: Major, Gènova i Genaker.

TRIPULACIÓ: Patró i dos mariners.

2 MOTORS:  Intraborda  de 130 CV.

EQUIP DE MUSICA: amb megafonía inalámbrica.

BANYS: 2 , Home i Dona.

JOCS: Coltxonetes i Floatingblocks. Material de esnòrquel. Xarxa solàrium a proa.

SEGURETAT: Tot el equipament de seguretat i  Contraincendis. Armilles salvavides segons SOLAS. Disposa de totes les mesures i certificats de seguretat vigents segons exigències Conveni SOLAS i Capitanía Marítima Espanyola. Assegurançes de passatge i de RC.Permís de Línea: Blanes, Lloret de Mar, Tossa de Mar, SantFeliu, Barcelona.

Sortides en Catamarà

Pots llogar en exclusiva qualsevol d’aquests 4 catamarans a la Costa Brava o Barcelona.

Si ets individual, o grup i vols navegar ambnosaltres, apunta’t a una de les nostres sortides compartides de 4 hores de duració en règim de tot inclòs.

RESERVA AQUÍ

Ofertas Exclusivas

Sunset Party 15% de Descuento

Durante los meses de verano, ofrecemos la excursión privada Sunset Party de 19,30h a 22h con la barca de 12 plazas y la barca de 24 plazas con  descuento. *Consulta disponiblidades