Oficina 872 723250 - Mòvil 644022889 info@bluesailcostabrava.com

Què inclou Party Beach Costa Brava?

Dia d’activitats nàutiques per escolars en règim de tot inclòs.

Activitats aquàtiques; Organitzem un dia d’activitats nàutiques espectacular on tot està inclòs.

Es tracta d’un paquet d’unes 5 hores de duració on els escolars poden gaudir tantes vegades com vulguin de les activitats nàutiques, igual que si fós un parc d’atraccions.

A més, hi ha monitoratje, que organitza jocs i competicions a la platja.

Recordem que la platjeta és privada, i els alumnes no en poden sortir, així com tampoc pot entrar-hi persones alienes.

Es tracta d’una combinació d’activitats aquàtiques, jocs, música i paratge paradisíac de la Costa Brava sur.

Grups de mínim 20 alumnes, d’edats compreses entre els 12 i els 17 anys. Gràcies a la nostre metodologia aconseguim un tracte molt personal i directe amb els nois i noies perquè aprenguin a conviure i a gaudir de les activitats d’estiu dins d’un magnífic paratge natural.

Les estades són dirigides per monitors experimentats i titulats que en tot moment vetllaran per la seguretat dels nois/es. Totes les activitats proposades estan pensades segons les edats dels grups, que en molts casos serà la primera vegada que realitzin, raó per la qual insistim molt en la seguretat i la comoditat dels nois/es. Per tant, de cada grup o classe farem grups reduïts.

Creiem que és una oportunitat única per practicar esports d’estiu vivint una jornada de contacte directe amb la natura que sens dubte faran millorar els alumnes a nivell físic, i aprendran a conviure a nivell social amb altres grups europeus i a responsabilitzar-se.

PREU: 40,00€*/alumne. *Grups escolars catalans consultar.

Bufet lliure:

El dinar; durant la vostre estada al Party Beach, podreu menjar i beure tant com volgueu. Disposem d’un “xiringuito” de platja on tindreu bufet lliure de hamburgueses, frankfurts, amanides de pasta i arròs, panets, macedònia, refrescs i aigues.

Si al vostre grup hi ha algun intolerància alimentària, us recomenem que l’alumne en qüestió es porti una carmanyola amb el que pot menjar.

Transport en vaixell

Per arribar a la petita platjeta, situada entre Lloret de Mar i Tossa, agafarem un vaixell a la platja de Lloret de Mar, just davant l’Ajuntament. Realitzarem un recorregut d’uns 20 minuts, passant pel Castell de Lloret, Cala Trons, Cala Gran, Cala Tortuga, Cala Canyelles fins arribar a la petita platjeta, abans de Tossa de Mar.

Les sortides desde la platja de Lloret de Mar són a les 9,30h-10,15h-11h i la tornada a les 16h-16,45h-17,30h. El trajecte en sí és una gran experiència, contemplant la abrupte Costa Brava i la seva flora i fauna. Sovint veiem peixos lluna, peixos voladors, o a l’abril, maig i juny, fins i tot dofins.